Kwaliteit, veilig, comfort, waar en wanneer u wilt...

Weekend taxi

Als taxibedrijf zijn wij gespecialiseerd in het verlenen van diensten in het weekend in Venray & Omstreken. Wilt u veilig en comfortabel vervoerd worden? Wij kunnen u van A naar B brengen en gelijk een afspraak maken voor retour. Met Taxi 27 hoeft u niet meer te riskeren om zelf achter de stuur te zitten na een drankje. Zo brengt u anderen en uzelf niet in onveiligheid.


Luchthaven taxi

Met het openbaar vervoer loopt u kans op vertraging of zelfs uitvallende treinen.Wanneer u zelf met de auto gaat, betaalt u vaak veel parkeergeld. Wij bieden onze diensten aan van en naar alle luchthavens in heel Europa voor zeer aantrekkelijke prijzen. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte en/of om te reserveren. Gaarne 3 dagen van te voren reserveren!


Festival

De festivals worden steeds meer gehouden in ons land en de vraag naar taxi's worden steeds groter. Meestal worden deze feesten op grote terreinen gehouden waar geen openbaar vervoer komt en dan bent u bij Taxi 27 aan het juiste adres! Wij kunnen de ritten naar festivals op een comfortabele manier verzorgen en natuurlijk voor een strakke prijs! Festivals zoals Parookaville en Qbase hebben we al jaren ervaring mee. Neem gerust contact op!


Kermis en Carnaval

De kermis en carnaval in Venray is heel populair onder het Venrayse volk en natuurlijk de omliggende dorpen. Wij verlenen altijd service met deze dagen en proberen dit zo goed mogelijk in te vullen. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij aan om met deze dagen tijdig te reserveren.