top of page

Taxicentrale Boxmeer

De taxibedrijf voor de Regio Boxmeer. Of het nu gaat om een spontane taxi oproep of op voorhand een taxi reserveren. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op.

taxi boxmeer

Boxmeer Taxi

Op zoek naar een top Taxi service in Boxmeer? We zullen ons even voorstellen. Wij zijn Taxi 27 Venray, beschikbaar in Boxmeer en omstreken als u ons nodig heeft en we streven ernaar om niet alleen te voldoen aan uw verwachtingen, maar deze ook te overtreffen. Taxi 27 Venray vervult deze behoeften in Boxmeer en omstreken. Sinds het jaar 2008 streeft ons bedrijf ernaar om de beste te zijn in wat we doen. Bekijk hieronder een volledige lijst van onze diensten en neem contact met ons op om een rit te plannen.

Services

Met een breed aanbod aan diensten en een deskundig taxibedrijf bent u slechts een telefoontje verwijderd van een soepele, vlotte rit. Bel om om te reserveren. Voor een speciale gelegenheid kunt u contact opnemen met ons om uw wensen te bespreken. We zullen u daarna zo snel mogelijk een offerte sturen zodat het plannen kan beginnen.

Groepsvervoer Boxmeer

Bent u opzoek naar taxivervoer in Boxmeer met uw groepje? Wij beschikken over een 8 persoons taxibus die u en uw gezelschap comfortabel van A naar B kan vervoeren. Indien jullie ook retour willen gebracht worden met een taxibusje dan is dat te regelen. Bij ons is het mogelijk om vooraf een vaste prijs te bespreken zo zijn er geen verrassingen achteraf. Reserveren in Boxmeer is mogelijk via het online formulier of door gewoon te bellen naar onze taxicentrale.

Airporttaxi Boxmeer

Taxi 27 Venray is uw lokale Vliegveld transfer service in Boxmeer. Wat ons zo geweldig maakt in wat we doen, is dat we doen wat we zeggen. Met een eersteklas aanbod, een bekwaam team met vriendelijke medewerkers en een vastberaden houding staan we garant voor een uitstekende Luchthavenvervoer service en kwaliteit. Taxivervoer van of naar Airports hebben we voordeligere prijzen.

Weekend Taxi - Festivals

Met de steeds meer voorkomende festivals in binnen en buitenland groeit de vraag naar taxivervoer. Wij rijden naar de vele festivals in de omgeving van Boxmeer. Ook voor festivals die op verre afstanden plaatsvinden kunt u bij ons terecht.

Wij verlenen standaard elk weekend taxiservice in Boxmeer en Omstreken. Taxi bestellen in Boxmeer? Bel of mail ons en als het past in onze planning dan zijn we u graag van dienst.

Taxi Regio Boxmeer

taxi bestellen boxmeer

Bent u op zoek naar een taxi in Boxmeer en Omstreken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Al jaren doen wij taxivervoer vanuit Boxmeer en naar Boxmeer. Benader ons en wij zorgen voor comfortabele taxivervoer in Boxmeer.

 

bottom of page