top of page

Bel ons voor een gratis offerte of om te reserveren

taxi horst aan de maas

 

Taxi Horst aan de Maas

Bent u op zoek naar een betrouwbare taxi in de regio Horst aan de Maas? Wij verlenen al jaren taxi service in Horst en Omstreken.  Of het nu gaat om groepsvervoer met een taxibus of luchthavenvervoer internationaal. Voor een taxi in Horst kunt u ons altijd benaderen. Ook met uitgaan zijn we actief in Horst!

  • Taxi Horst
  • Taxibus Horst
  • Groepsvervoer Horst
  • Airport vervoer Horst

Services

Met een breed aanbod aan diensten en een deskundig taxibedrijf bent u slechts een telefoontje verwijderd van een soepele, vlotte rit. Bel om om te reserveren. Voor een speciale gelegenheid kunt u contact opnemen met ons om uw wensen te bespreken. We zullen u daarna zo snel mogelijk een offerte sturen zodat het plannen kan beginnen.

Groepsvervoer Horst

Bent u opzoek naar taxivervoer in Horst met uw groepje? Wij beschikken over een 8 persoons taxibus die u en uw gezelschap comfortabel van A naar B kan vervoeren. Indien jullie ook retour willen gebracht worden met een taxibusje dan is dat te regelen. Bij ons is het mogelijk om vooraf een vaste prijs te bespreken zo zijn er geen verrassingen achteraf. Reserveren in Horst is mogelijk via het online formulier of door gewoon te bellen naar onze taxicentrale.

Airporttaxi Horst

Taxi 27 Venray is uw lokale Vliegveld transfer service in Horst. Wat ons zo geweldig maakt in wat we doen, is dat we doen wat we zeggen. Met een eersteklas aanbod, een bekwaam team met vriendelijke medewerkers en een vastberaden houding staan we garant voor een uitstekende Luchthavenvervoer service en kwaliteit. Taxivervoer van of naar Airports hebben we voordeligere prijzen.

Weekend Taxi - Festivals

Met de steeds meer voorkomende festivals in binnen en buitenland groeit de vraag naar taxivervoer. Wij rijden naar de vele festivals in de omgeving van Horst. Ook voor festivals die op verre afstanden plaatsvinden kunt u bij ons terecht.

Wij verlenen standaard elk weekend taxiservice in Horst aan de Maas en Omstreken. Taxi bestellen in Horst? Bel of mail ons en als het past in onze planning dan zijn we u graag van dienst.

bottom of page